Да видиш детето си красиво, елегантно и щастливо, е мечта за всеки

...
Да видиш детето си красиво, елегантно и щастливо, е мечта за всеки
Коментари Харесай

Откраднаха дамската чанта на майка на абитуриентка. Помрачиха ли празника й?

Да видиш детето си красиво, елегантно и щастливо, е мечта за всеки родител. Обикновено абитуриентските трепети са придружени с много радостни прекарвания и очаквания за тези, чийто " същински " живот стартира занапред. Невинаги обаче празничната блъсканица е толкоз безметежна - от време на време " същинският " живот те връхлита по-бързо, в сравнение с си се надявал.

Такъв е казусът със Сребрина Вулджева от столичния квартал Люлин, която в деня на абитуриетския бал на щерка си беше брутално обрана. Ето какво описа дамата във Фейсбук:

" Около 17:00 - 17:30 ми откраднаха дамската чанта от една от пейките против църквата до Бъфало. Били са 4-5-ма и са желали огънче от майка ми. Моля, в случай че някой забележи изхвърлена към кофите дребна черна, кожена чанта да се свърже с мен. Блокирала съм картите. Дъщеря ми е абитуриентка. Майната му. Отивам да чествам! Обявени са за откраднати. Ще съм признателна, в случай че някой я откри и я съобщи в 9-то районно. "

Разбира се, без да прецизира това в поста си, в чантата на столичанката с изключение на документи е имало и пари. Но това, което е изключително тъжно съгласно дамата, е друго:

" Всичко беше вътре. Здраве да е! Жалкото е, че никой не си дава сметка сходно безчинство и посегателство на непознатото в подобен миг какво е коствало на един родител, с цел да види усмивката на лицата на децата си. Въпреки всичко съм щастлива! "

Апелираме към всички, живеещи в квартала, в случай че имат информация кои са крадците, да се обадят на 112.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР